Nederlandse MKB Participatiemaatschappij

Nederlandse MKB Participatiemaatschappij is een van oorsprong Nederlandse participatiemaatschappij. Middels onze MKB-obligaties en winstdelende MKB-participaties kunnen investeerders gespreid investeren in MKB-ondernemingen.

Onze fondsen bieden aantrekkelijke rendementen en kennen een beleggingshorizon van 4 tot 9 jaar. De investeringsfocus van NMP is gericht op ondersteuning bij de opvolging van (familie)bedrijven, het realiseren van een pre-exit en het uitvoeren van een buy & build met betrekking tot onze huidige portfolio-ondernemingen.

Samen met ons sterk groeiende investeerdersnetwerk heeft NMP ruim twintig transacties in de groothandel, IT, online, big data en communicatiesector gerealiseerd en ondersteund.

Onze investeerders en deelnemingen zijn bekend met de proactieve ondersteuning van het NMP team. Onze Smart Equity aanpak is gefocust op groei van de deelneming. Met behulp van smart data stelt NMP samen met haar deelnemingen een helder en meetbaar groeiplan op. Dit resulteert in aantrekkelijke resultaten voor onze beleggers en deelnemingen.