Platenspeler-shop.nl

Platenspeler-shop.nl is een online winkel voor audio artikelen als radio’s, platenspelers en jukeboxen. In de webshop van Platenspeler-shop.nl vindt u alles wat met muziek te maken heeft: van platenspelers tot retro radio’s en jukeboxen. De onderneming is gespecialiseerd in platenspelers van topkwaliteit. Alle aangeboden producten zijn splinternieuw, en daardoor is het assortiment een uitstekende aanvulling op het bestaande assortiment van The Retro Family.

Buy and Build

De platenspeler-shop.nl heeft in de afgelopen jaren een behoorlijke onlinepositie weten te realiseren. Dit is voor The Retro Family in het kader van haar Buy and Build-strategie een belangrijke reden geweest om voor 100% in de Platenspeler-shop.nl te participeren.

De platenspeler-shop.nl blijft als een apart label opereren, waarbij de platenspeler-shop.nl wel gebruik zal maken van het nieuwe distributiecentrum van Vouchervandaag.nl in Hoofddorp. Het Vouchervandaag team zal zich inzetten om de platenspeler-shop.nl verder uit te breiden. Doordat de distributie van de platenspeler-shop.nl niet verder wordt uitbesteed, maar volledig in handen komt van The Retro Family, treedt ook bij de platenspeler-shop.nl een kostenbesparing en verdere professionalisering op.

Participatie Platenspeler-shop.nl
Sector E-commerce
Participatiedatum 01/03/2018
Website https://www.platenspeler-shop.nl
Participatiestrategie Add-on door The Retro Family | Buy and Build
Fonds Nederlandse MKB Participatiemaatschappij II BV