New Amsterdam Company

New Amsterdam Company is een onafhankelijk entertainment/media bedrijf. In de laatste 15 jaar hebben de partners meer dan 1500 commercials, 15 films en 10 documentaires geproduceerd. New Amsterdam Company staat bekend om haar high-end audiovisuele producties en is internationaal erkend. New Amsterdam Company ontwikkelt haar eigen producten en merken met haar in house expertise.

New Amsterdam Company heeft een afdeling die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, financiering en productie van films, documentaires en tv-series. Daarnaast produceert de onderneming met succes advertenties voor televisie, online of andere media. New Amsterdam Company bedient merken rechtstreeks, door haar erkenning als onafhankelijk en kwalitatief hoogwaardig mediabureau.

De sterke klantenportefeuille bestaat uit nationale en internationale merken. Merken zoals Heineken, T-mobile, Nike en Audi zijn slechts een klein aantal voorbeelden van bedrijven die de weg naar New Amsterdam Film Company en haar expertise weten te vinden.

Exit | Buy Back New Amsterdam

Op 31 december 2019 heeft Nederlandse MKB Participatiemaatschappij na de afronding van een succesvolle groeistrategie de aandelen aan voormalig aandeelhouders weer verkocht. Samen met Nederlandse MKB Participatiemaatschappij heeft het management binnen 2 jaar New Amsterdam van een content bureau naar een full service communicatiebureau getransformeerd. New Amsterdam biedt haar dienstverlening aan grote internationale spelers, zoals Vodofone/Ziggo en Heineken.

Participatie New Amsterdam Company
Sector
Participatiedatum 01/03/2018
Website https://newams.com/
Participatiestrategie Groeikapitaal
Fonds Nederlandse MKB Participatiemaatschappij II BV