PPP - APS Group N.V.

PPP – APS Group is een digitale drukkerij die volledig geintegreerd is met de nieuwe technologische ontwikkelingen binnen de markt. De onderneming heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in nieuwe machines en automatisering, waardoor de onderneming uiterst snel en effectief kan ontwerpen, produceren, met garantie op een uitstekende eindkwaliteit in de afwerking.

PPP - APS Group werd in 1990 opgericht. Oorspronkelijk was de onderneming een zeefdrukkerij omdat er toen nog geen sprake was van digitaal drukwerk. Zelfklevers en reclamepanelen werden er nog ambachtelijk vervaardigd volgens het aloude zeefdruk procedé.

Vanaf 2010 is de overschakeling naar het digitaal drukken ingezet. Er werd gekozen om enerzijds meer te investeren in grote digitale printers die zeer snel kunnen drukken en ook zeer grote formaten aankunnen tot zelfs 5 meter breedte en anderzijds om uit te groeien tot een full service bedrijf dat haar klanten een totaal pakket kan aanbieden gaande van ontwerp en productie tot een op maat gemaakt pakket per opdracht van de klant waarvoor tevens ook de plaatsing wordt verzorgd.

Om werkelijk het volledige pakket van a tot z aan de klanten te kunnen aanbieden, heeft de onderneming ook een eigen metaal en houtafdeling opgericht. Op deze manier kan de onderneming ook de specialere opdrachten volledig zelf uitvoeren met behoud van een hoogwaardige kwaliteit en grote flexibiliteit.

Momenteel zijn er 25 personeelsleden, 2 bedrijfsleiders die meer dan 30 jaar ervaring hebben in het vak, diverse zelfstandige plaatsers en een indrukwekkend machinepark die ervoor zorgen dat PPP – APS Group behoort tot de top van de Belgische markt van digitale drukkerijen.

Participatie PPP - APS Group N.V.
Sector Informatie en Communicatie
Participatiedatum 23/12/2022
Website https://ppp-apsgroup.eu/
Participatiestrategie Buy and Build
Fonds Nederlandse MKB Participatiemaatschappij IV B.V.