Altranet

Altranet

Altranet is importeur en groothandel van innovatieve merk producten voor de dierenspeciaalzaak. In 1992 begon het assortiment met de Springer, de speciale beugel voor aan de fiets om de hond veilig mee uit fietsen te nemen. Vandaag levert Altranet tientallen merken en honderden verschillende producten. De focus en kracht van Altranet ligt op het gebied van innovatieve, unieke, duurzame en zeer functionele producten voor de hond. Producten waarmee het eenvoudiger en leuker is om een hond te hebben, om een hond mee op pad te nemen of te trainen.

Merken als Thundershirt, Petsafe, Kurgo, FitPaws, Blue-9, Comfy Cone, Weitech, en Springer zijn voorbeelden uit het assortiment. Altranet levert aan bijna alle zelfstandige dierenspeciaalzaken en ook ketens zoals Forix, Discus, Dierspecialist. Tevens zijn dierenartsen, fysiotherapeuten, hondentrainers en trimsalons bekend met de producten van Altranet.

Altranet is onderdeel van AK for pet's B.V. een deelneming van E-com2 Group. E-com2 Group is onderdeel van Nederlandse MKB Participatiemaatschappij (NMP).

Participatie Altranet
Sector Groothandel (Non-food)
Participatiedatum 18/08/2023
Website https://www.altranet.nl/nl/
Participatiestrategie Add-on
Fonds Cooperatieve NMP Fixed Income Fund U.A.