Altranet, al 30 jaar leverancier van innovatieve producten voor hond en kat, is overgenomen door A.K. for Pets. “We zien samen belangrijke voordelen”, schrijft Altranet-directeur Tineke Stam. “Met een eigen magazijn en orderverwerking en een breder pakket kunnen we onze klanten nog beter bedienen, en nog meer ontwikkelen en innoveren.”

Volgens Tineke Stam gaat het gehele team van Altranet met veel plezier meewerken aan deze nieuwe etappe en blijft het ook na de overname het vertrouwde aanspreekpunt voor klanten. Tineke: “Wij verheugen ons op deze nieuwe stap en zullen er samen voor blijven zorgen dat onze service, continuïteit en samenwerking met klanten hoog in het vaandel blijven.”

A.K. For Pet’s van de achtergrond, naar de spotlights

A.K. For Pet’s werd in Juli 2022 overgenomen door NMP. Samen met Martijn Kluit (verkoper) werd Richard Mansveld als Algemeen directeur aangenomen. NMP en het A.K. For Pet’s team hebben hierna een nieuwe weg uitgestippeld met de focus op uitbreiding van het productassortiment en groei door de inzet van een Buy and Build strategie. Lees hieronder hoe de ervaring van het A.K. For Pet’s team is, in het interview die zij hebben gegeven aan Dibevo.