Per 14 februari 2022 verruilt Nederlandse MKB Participatiemaatschappij de 18e etage van de Piet Heinkade voor haar nieuwe locatie in Amsterdam Zuid, Jachthavenweg 124. Naast de Zuidas en tegenover het Amsterdamse Bos, met zo’n duizend hectare het grootste en mooiste groengebied van Amsterdam. Zo kunnen we in alle rust nog beter sparren met aan te kopen ondernemingen.

Gemakkelijk bereikbaar

Het project Zuidasdok zal de bereikbaarheid van ons kantoor alleen maar gemakkelijker maken, zowel over de weg als met het openbaar vervoer. De A10-Zuid wordt verbreed van acht naar twaalf rijstroken en in het centrum van de Zuidas gaat de snelweg ondergronds om ruimte te maken voor het totaal vernieuwde NS-station. De combinatie van prima bereikbaarheid en directe nabijheid van een groene omgeving maakt dit een ideale hotspot voor NLMP.

Intussen is onze nieuwe werkplek al helemaal ingericht naar eigen stijl en visie met een logische indeling per afdeling en volop mogelijkheden om wanneer nodig te kunnen uitbreiden. Onze voordeur ziet er weliswaar anders uit, maar behalve ons adres zijn alle contactgegevens hetzelfde gebleven. Van harte welkom ‘op Zuid’!

NMP Jachthavenweg 124