Amsterdam – 9 december 2021 – Investeerder Nederlandse MKB Participatiemaatschappij heeft (per december 2021) Woning Media Nederland (WMN) overgenomen. WMN is een toonaangevende marktspeler op het gebied van vastgoed media met een uitstekende reputatie en klantengroep. De onderneming is in haar segment een leider op het gebied van vastgoed marketing, een first mover early adaptor op alle gebieden.

Woning Media Nederland is in 2015 opgericht en bedient voornamelijk makelaarskantoren en projectontwikkelaars. Woning Media Nederland neemt de zorg voor het maken van dé optimale vastgoed- en verkooppresentatie volledig uit handen. Het ervaren team biedt een breed scala aan services: van fotoreportages, video’s, artist impressions, NEN2580-metingen en plattegronden tot een complete op maat gemaakte verkoopbrochure. Woning Media Nederland richt zelfs volledige woningen in!

Inzetten op internationale groei door middel van een Buy-and-Build strategie

Woning Media Nederland is een koploper op het gebied van technologische ontwikkelingen binnen haar branche. De onderneming heeft zich gespecialiseerd in alles wat met woningpresentaties te maken heeft en hierin wil de onderneming de beste en de aantrekkelijkste aanbieder zijn. Het gebruik van de nieuwste technieken en de jarenlange ervaring vormen samen het werkkapitaal van Woning Media Nederland. Daarbij maakt de onderneming gebruik van efficiënte en slimme procedures met als doel het snel en zorgeloos ondersteunen van de klant. 

In samenwerking met Nederlandse MKB Participatiemaatschappij zal het managementteam van Woning Media Nederland haar verdere groeiambities realiseren. Met name de hoogwaardige service en de gestroomlijnde processen leggen een basis voor verdere uitbreiding van het aanbod. Door de participatie van Nederlandse MKB Participatiemaatschappij heeft Woning Media Nederland nu ook de mogelijkheid om naast autonome groei, middels een Buy-and-Build strategie, haar marktaandeel uit te breiden.

Over Nederlandse MKB Participatiemaatschappij

Nederlandse MKB Participatiemaatschappij (NLMP) is een in Amsterdam gevestigde private equity partij. NLMP hanteert de Smart Equity strategie. De acquisitie focus op ondernemingen ligt in snelgroeiende en non-cyclische sectoren. De acquisities worden zonder tussenkomst van een bank gefinancierd, waardoor ondernemingen meer ruimte krijgen voor het investeren in groei en innovatie. NLMP voert een proactief management met behulp van slimme datasystemen. Veel ondernemers besluiten hun onderneming met behulp van NLMP verder uit te bouwen door de commerciële, pragmatische en menselijke invalshoeken van waaruit NLMP werkt. Diverse co-investeerders, strategische investeerders en family offices hebben zich verbonden aan NLMP, waardoor NLMP niet alleen kapitaal maar ook kennis inbrengt ten bate van haar portfolio-ondernemingen.