Op maandag 31 mei 2021 is Nederlandse MKB Participatiemaatschappij IV B.V. succesvol gesloten voor inschrijving. De vraag naar de MKB obligaties was groot. Nederlandse MKB Participatiemaatschappij heeft wederom ruim 250 relaties mogen verwelkomen in haar vierde MKB obligatie fonds.

Nederlandse MKB Participatiemaatschappij IV B.V. heeft voor een bedrag ad € 10.500.000,- aan MKB obligaties geplaatst. Daarnaast is er € 4.500.000,- eigen vermogen ingebracht door de aandeelhouders. Het totaal opgehaald fondskapitaal bedraagt daarmee € 15.000.000,-.

De MKB obligaties worden op dinsdag 1 juni 2021 aan alle MKB-obligatiehouders uitgegegeven.

Nu het vierde MKB obligatie fonds is gesloten voor inschrijving wordt direct per 1 juni 2021 aangevangen met de investeringsactiviteiten. Het fonds heeft voornamelijk een sectorfocus op IT, Digital marketing, E-commerce en Groothandel (Food & Non Food). Sectoren die juist in de huidige economische omstandigheden blijven presteren of zelfs outperformen. Het Investeringsteam zal in voorgenoemde sectoren ondernemingen selecteren, die complementair zijn aan de huidige portfolio.

Vanzelfsprekend worden onze relaties over de voortgang van de transacties via het Dynamo Investor Portal op de hoogte gehouden van de vorderingen.