Op 4 februari jl. heeft het ondernemersbelang aandacht besteed aan de opvallende groei van Nederlandse MKB Participatiemaatschappij (NLMP) als Private Equity partij. In het interview geven Leon Breed en Menno Hulst inzicht in de strategie van NLMP.

In het artikel lichten Menno en Leon hun investeringsstrategie toe en hun visie op een gezonde samenwerking met de bank. Alhoewel de fondsen geen gebruik maken van bankfinanciering wordt er wel groeikapitaal van de bank aangetrokken, door de MKB-ondernemingen waarin zij participeren. Dit is een sterk voordeel, voor zowel investeerders als deelnemingen, ten opzichte van andere MKB fondsen die actief zijn op de markt.

Het ondernemersbelang schrijft verder over de pragmatische aanpak van NLMP en de sterke groei van het fondsvolume.

Klik hier om het artikel te lezen.