Onlangs heeft Nederlandse MKB Participatiemaatschappij de nieuwe editie van MKBInside gepubliceerd.

In dit nummer presenteren wij u onze nieuwe Smart Equity strategie, waarbij de focus ligt op het investeren in ondernemingen zonder enige vorm van overnamefinanciering en introduceren wij onze nieuwe huisstijl alsmede de update van het Investor Portal.

NMP realiseerde twee transacties en verwelkomen Mesa Products en Sellvation Marketing in onze portefeuille.

In augustus van dit jaar ondertekende NMP de Principles for Responsible Investment (PRI). PRI is een door de Verenigde Naties ondersteunde organisatie die tot doel heeft om het verantwoord investeren te ontwikkelen. De principes zijn gebaseerd op het idee dat kwesties op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur de prestaties van beleggingsportefeuilles kunnen beïnvloeden, denk daarbij aan klimaatverandering en mensenrechten.

NMP en enkele van haar deelnemingen waren ook dit jaar veelvuldig in de media. Zo besteedde M&A Magazine uitgebreid aandacht aan de lancering van ons nieuwe fonds: Coöperatieve NMP Fixed Income Fund U.A. hiermee investeren we de aankomende jaren 75 mln euro in groeisectoren zoals IT, Digital-marketing, E-commerce en Groothandel (food en non-food). 

We hebben u kortom veel nieuws te brengen.

Download de MKBinside