Nederlandse MKB Participatiemaatschappij is de laatste jaren sterk gegroeid. Sinds 2018 hebben wij 7 nieuwe deelnemingen verworven en zijn er 3 succesvolle verkooptransacties gerealiseerd. Onze aanpak, waarbij fondsen geen bankfinanciering hebben aangetrokken, zorgen in deze economische tijden voor een comfortabele positie van onze deelnemingen.

De huidige tijden vragen om meer transparantie. Derhalve hebben wij een update doorgevoerd in het Investor Portal waarin wij de feedback van onze klanten hebben meegenomen. Zo is het enkelvoudige rendement te raadplegen en hebben onze relaties inzage in de individuele prestaties van onze deelnemingen.

Naast de update voor het Investor Portal introduceren wij een nieuwe strategie: Smart Equity. Om de nieuwe strategie beter uit te dragen en kracht bij te zetten hebben wij onze website en huisstijl aangepast. De basiskleuren zijn oranje en blauw geworden wat ook tot uiting komt in het logo.

Smart Equity Strategie

Onze nieuw Smart Equity strategie kenmerkt zich door een doordacht fondsstructuur, proactief management en de uitgifte van Fixed Income participaties hierbij ligt de focus op mens en milieu. De strategie kent 4 basispijlers:

  • De uitgifte van Fixed Income participaties
  • Het uitsluiten van overnamefinanciering door een bank
  • Investeren in non-cyclische sectoren gericht op de toekomst
  • Actieve ondersteuning van het management van de deelneming volgens ESG-richtlijnen

Mocht u ondersteuning willen bij het inloggen in het vernieuwde Investor Portal of vragen hebben over onze Smart Equity strategie dan vernemen wij dat graag via telefoonnummer 085 273 6177, of neem contact via de website met ons op.

Contact