Waardecreatie

Nederlandse MKB Participatiemaatschappij koopt gedeelten van MKB-ondernemingen op om van toegevoegde waarde te zijn voor de organisatie. Wij steken geld in en delen onze kennis en ervaring met de MKB’er.

Deze waardecreatie realiseren we door het bedrijf actief te helpen bij het bedenken van innovatieve ideeën, vernieuwende werkwijzen en nieuwe, potentiële marktkansen.

Bij succes groeit de bedrijfswaarde. De grotere kasstroom in, winst en andere ondernemingswaarden zorgen voor een gezondere vermogenspositie die zich vertaalt in meer waarde van onze participaties en aandelen.

Bent u een MKB-onderneming of investeerder? Informeer direct naar de mogelijkheden die Nederlandse MKB Participatiemaatschappij voor u heeft.

U kunt ons bereiken via 085 273 6177.

Totstandkoming van waardecreatie

Banken verstrekken tegenwoordig steeds moeilijker een lening aan een bedrijf. Dit komt o.a. door de strengere regels die de bancaire sector heeft opgelegd gekregen. Daarom is de vraag naar alternatieve financiering enorm gestegen.

Nederlandse MKB Participatiemaatschappij biedt zo’n alternatieve financieringsmethode aan. Wij participeren niet alleen met een geldinjectie, maar ook met het delen van kennis en actief betrokken zijn bij de bedrijfsuitvoering. Hiermee realiseren we groei voor de MKB-onderneming en brengen we ‘m naar de volgende ondernemersfase.

Bent u investeerder? Dan heeft u naast uw investeringsvermogen wellicht ook waardevolle ervaring opgedaan als ondernemen die een MKB’er hartstikke goed ten pas kan komen.

Nederlandse MKB Participatiemaatschappij roept juist investeerders op hun expertise ook in te zetten en zo een essentiële bijdrage te leveren aan succesvolle participaties.

Kennisdeling speelt een belangrijke rol waar het aankomt op waardecreatie.

Participaties van Nederlandse MKB Participatiemaatschappij

Nederlandse MKB Participatiemaatschappij participeert alleen in ondernemingen met een solide staat van dienst. De nadruk ligt bij onze strategie dan ook op het creëren van toegevoegde waarde.

Nederlandse MKB Participatiemaatschappij werkt niet met startups of ondernemingen zonder hoge omzet of winst.

Wij denken o.a. mee over vernieuwende ideëen, slimme samenwerkingen met partners en afnemers. Die kunnen leiden tot meer waardecreatie, waardoor de bedrijfscontinuïteit en onderscheidend vermogen toenemen. Niet alleen voor de ondernemer, maar ook juist voor investeerders en aandeelhouders is waardecreatie een interessante en renderende insteek.

Heeft u interesse? Bekijk dan participaties op welke wijze Nederlandse MKB Participatiemaatschappij additionele waarde tot stand brengt.

Meer informatie over waardecreatie

Door additionele waarde te creëren kan een organisatie zich naar de volgende ondernemersfase in volwassenheid tillen.

Die volwassenheid is biedt niet alleen voor de MKB-bedrijf maar ook voor de investeerder grote investeringskansen.

Meer informatie over waardecreatie? Neem contact op met Nederlandse MKB Participatiemaatschappij via 085 273 6177, mail naar info@mkbpartmij.nl of bezoek onze contactpagina.

Investeringsbeleid

Nederlandse MKB Participatiemaatschappij zoekt MKB-ondernemingen met de wil om te innoveren en groeien door goed opgeleid personeel aan te nemen en nieuwe technologieën toe te passen.

Als obligatiehouder bij MKB Participatiemaatschappij behaalt u een aantrekkelijk rendement door middel van investeringen in een gespreide portefeuille, waardoor uw vermogen defensief is gespreid.

Waar er naar investeerders gezocht wordt in het MKB, daar is de Nederlandse MKB Participatiemaatschappij.

Voor meer informatie verwijzen we u door naar onze contactpagina.

Prospectus aanvraagformulier

prospectus-aandelen