Co-investeren samen met NMP

Nederlandse MKB Participatiemaatschappij biedt aan haar relaties de mogelijkheid om naast hun investering in onze fondsen ook direct in ondernemingen te investeren.

Co-investeringen zijn aantrekkelijk voor zowel Nederlandse MKB participatiemaatschappij (NMP) als voor de co-investeerder. Zo bieden co-investeerders, een middel voor private equity fondsen om toegang te krijgen tot aanvullend kapitaal en een manier waarmee onze fondsen grotere investeringen kunnen doen.

Het voordeel voor de co-investeerder bestaat onder andere meer uit diversificatie en een groter aandeel in ondernemingen die de co-investeerder aanspreken. Co-investeren biedt de mogelijkheid om flexibel te beleggen in de meest aantrekkelijke marktsegmenten en u heeft een grotere mate van selectiviteit bij het beoordelen van ondernemingen, waarin u kunt participeren.

Onze huidige co-investeerders hebben veel praktijkervaring. NMP houdt bij de selectie van co-investeerders rekening met hun vakkennis. Naast kapitaal en kennis brengen onze co-investeerders ook hun netwerk in en hiervan genieten onze deelnemingen een groot voordeel.

Hoe wordt ik co-investeerder

Om u aan te melden als co-investeerder heeft u (of bent u voornemens) in onze fondsen geïnvesteerd. Vervolgens kunt u contact opnemen met NMP. Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen nemen wij contact met u op voor een afpraak, waarin wij uw specifieke sector-interesse bespreken.

Nadat u als co-investeerder bent aangemeld houden wij u op de hoogte over alle ontwikkelingen met betrekking tot de verwerving van ondernemingen, in de door u aangegeven sector. Als een onderneming u aanspreekt kunt u dit aangeven en zal NMP u betrekken bij het aankoopproces.

Meer informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheid om te co-investeren kunt u contact met ons opnemen via 020 213 8700 of meld u via het contactformulier aan. Wij nemen daarna binnen 2 werkdagen contact met u op.

Meer informatie over co-investeren