Fixed Income

Nieuwe editie – MKBinside oktober 2019

De nieuwe oktober editie van de MKBinside is weer beschikbaar. MKBinside is de nieuwsbrief voor beleggers in het Nederlandse MKB. In deze oktober 2019 editie informeren wij u over hoe wij werken, onze visie met betrekking tot de verschuiving naar een digitale economie, nieuwe deelnemingen, een kijk op de private equity markt en de aankonding van het Investor Portal.

Nederlandse MKB Participatiemaatschappij realiseerde in 2019 een sterke groei op meerdere vlakken. NMP heeft haar portfolio met 3 MKB ondernemingen uitgebreid, te weten Bel Impex een groothandel in groente en fruit, Busy Machines een bedrijf dat sofwareoplossingen ontwikkeld, en Hotelkamerveiling.nl een bedrijf dat online veilingen organiseert van hotelkamers, sauna’s en dagarrangementen.

Ook aankomend jaar is Nederlandse MKB Participatiemaatschappij  (NMP) uw partner in resultaat, waarbij wij de ondernemers actief bijstaan en redement behalen voor alle stakeholders. Op korte termijn verwacht NMP nog twee transacties af te ronden. Daarover zullen wij u na closing informeren.

 

Download nu de nieuwe oktober 2019 editie van de MKBinside.