MKB Participatiemaatschappij

MKB Investeringsupdate 1 juli 2019

Amsterdam 4 juli 2019 – In de allereerste MKB investeringsupdate op New Business Radio was directeur Wilfred Neuteboom van VoucherCompay te gast. VoucherCompany is een van de deelnemingen van Nederlandse MKB Participatiemaatschappij. Folkert Tempelman sprak met hem over het groeivraagstuk “Hoe vind ik een goede investeerder”. VoucherCompany had behoefte aan een strategisch partner om het bedrijf verder te laten groeien en klaar te stomen om de volgende fase in te gaan.

In de eerste MKB Investeringsupdate  schuift Wilfred Neuteboom van VoucherCompany aan. Hij vertelt over hoe het bedrijf, achter de webshop Vouchervandaag.nl van start ging, en over de zoektocht naar een investeerder toen het bedrijf daar behoefte aan had om verder te groeien.

Respectievelijk de heer Tempelman en de heer Neuteboom

Over VoucherCompany

VoucherCompany verkoopt zeer scherp geprijsde consumentengoederen en merkartikelen via haar website www.vouchervandaag.nl en mobiele app. De website verkreeg in 2018 de prijs voor ‘beste website van 2018’. Het bedrijf staat bekend om haar klanttevredenheid (gemiddeld 8,5 bij Kiyoh) en haar uitstekende retourbeleid.

In de MKB investeringsupdate krijgt u waardevolle informatie over de recente ontwikkelingen in de investeringssector. Iedere eerste maandag van maand tussen 12:00 en 12:30 vertellen toonaangevende gasten uit de groothandel, online warehousing en technische industrie over hun visie, financiele groei en de stappen die ze maken en hebben gemaakt.

 

De MKB Investeringsupdate op New Business Radio is powered by de Nederlandse MKB Participatiemaatschappij

Klik hier om de afgelopen Investerings update met Wilfred Neuteboom terug te luisteren!