MKB Participatiemaatschappij

MKB Investeringsupdate 1 oktober 2019

Amsterdam 8 oktober 2019 – In de MKB investeringsupdate van 1 oktober 2019 op New Business Radio was Marcel  Vlaar van RSM Accountants te gast. Marcel Vlaar is een ervaren due diligence specialist . Folkert Tempelman sprak met hem over de problematiek die een aan- en verkoopproces van een (MKB)onderneming met zich mee brengt.

In de MKB Investeringsupdate  schuift Marcel Vlaar van RSM accountants aan. Hij vertelt over welke zaken er komen kijken bij een aan- en verkoopproces van een (MKB)-onderneming. Daarnaast belicht de heer Vlaar hoe belangrijk het is om een goed boekenonderzoek (due diligence) te laten doen, en dat een gedegen due diligence onderzoek  door een onafhankelijke partij voor zowel de kopende als de verkopende partij van groot belang is.

 

No alt text provided for this image

Respectievelijk de heer Tempelman en de heer Vlaar

 

Home

RSM is een toonaagevende dienstverlener op het gebied van accountancy, belastingadvies en bij advisering van financiële-economische vraagstukken. In opdracht van Nederlandse MKB Participatiemaatschappij voert RSM due diligence onderzoeken uit bij de (potentiële) participaties van haar fondsen.

 

In de MKB investeringsupdate krijgt u waardevolle informatie over de recente ontwikkelingen in de investeringssector. Iedere eerste maandag van maand tussen 12:00 en 12:30 vertellen toonaangevende gasten uit de groothandel, online warehousing en technische industrie over hun visie, financiële groei en de stappen die ze maken en hebben gemaakt.

De MKB Investeringsupdate op New Business Radio is powered by Nederlandse MKB Participatiemaatschappij

Klik hier om de afgelopen Investerings update met Marcel Vlaar terug te luisteren.