Nederlandse MKB Participatiemaatschappij

De heer Stegenga treedt toe tot de Investeringscommissie

Amsterdam 12 novermber 2019 – Nederlandse Participatiemaatschappij Aandelen B.V. is een closed-end aandelenfonds. Om zo efficient mogelijk te werk te gaan werkt de fondsmanager samen met de Investeringscommissie. De Investeringscommissie bestaat uit investeerders in het aandelenfonds met relevante exeperise op bijvoorbeeld het gebied van finance, IT en juridische zaken.

 

De heer Stegenga

De heer Stegenga is per 15 oktober 2019, als voorzitter, toegetreden tot de Investeringscommissie.

De heer Stegenga heeft een brede ervaring als Enterprise Sales Director Software Benelux (IBM), waarbij het leiden van multidisciplinaire teams en het oplossen van complexe uitdagingen centraal stonden. In deze functie was Hendrik ook lid van het IBM Benelux Software Management team. Hendrik is tevens partner geweest bij PwC en was gedurende deze tijd actief op het gebied van Fast Moving Consumer Goods en Financial Services. Sinds dit jaar is hij meer actief met investeringen in start en scale ups.

Hij heeft Business Administration en Marketing gestudeerd en later opleidingen afgerond op het gebied van Strategic Sales management en Leadership strategy.

Wij heten de heer Stegenga van harte welkom en wensen hem alle succes toe  in zijn rol als voorzitter van de Investeringscommissie.