gesecureerde-mkb-obligaties

Groei in het MKB zet door in 2015 en loopt voorop door innovatie

Op 18 november 2016 bericht de Financiële Telegraaf: ”MKB bloeit na jaren van crisis”. Ook het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering bericht de toegenomen groei in haar jaarbericht ”De Staat van het MKB”. Zij bericht dat Het Midden- en Kleinbedrijf in 2015 weer is gegroeid en een omzet behaalde van 871 miljard euro. Het MKB is daarmee dé banenmotor van Nederland met 3,1 miljoen voltijdsbanen.

Het MKB is de belangrijkste pijler van de Nederlandse economie. Het is een goed teken dat veel MKB-ondernemingen  voorop lopen op het gebied van innovatie. Nederlandse MKB Participatiemaatschappij meent dat innovatie en groei voor MKB-ondernemingen de aandacht verdient, omdat MKB-ondernemingen door innovatie en groei aan marktaandeel winnen.

Nederlandse MKB Participatiemaatschappij draagt aan deze positieve ontwikkeling bij door groeikapitaal en kennis aan MKB-ondernemingen te verstrekken. Groeikapitaal is de driver van marktgroei. Dit betekent voor de MKB-ondernemer die innovatief is dat hij buiten organische omzetgroei (groei gelijk aan de marktgroei) additionele omzetgroei uit zijn (innovatieve) investeringen mag verwachten en het marktaandeel van de MKB-onderneming toeneemt. Hierdoor zien wij een waarde toename van de MKB-onderneming.

Door het verstrekken van groeikapitaal ziet Nederlandse MKB Participatiemaatschappij de werkgelegenheid binnen de MKB-onderneming al na enkele jaren stijgen. Dit strookt met het groot aantal ( 90.000) openstaande vacatures in het MKB.

Middels onze MKB obligatiefondsen ondersteunt Nederlandse MKB Participatiemaatschappij samen met haar participanten het Nederlands MKB in haar groeiproces. Onze steun is inmiddels bekend in het Nederlands MKB, waardoor wij diverse aantrekkelijke participaties in MKB-ondernemingen aangeboden krijgen.

Contact over groeikapitaal met Nederlandse MKB Participatiemaatschappij

Indien u als MKB-ondernemer meer informatie over ons participatiebeleid wilt ontvangen neem dan contact met Nederlandse MKB Participatiemaatschappij op. Wij bekijken dan samen met u naar de mogelijkheden, zodat ook uw MKB-onderneming met groeikapitaal wordt ondersteund, in uw groeifase.