• Partner in resultaat

  samen ondernemend participeren

  Lees verder
  Partner in resultaat
 • Op zoek naar de meerwaarde

  De portfolio-ondernemingen, investeerders en ondernemers realiseren samen synergie.

  Lees verder
  Productontwikkeling MKB
 • Wij zijn in diverse sectoren vertegenwoordigd

  Clean tech, Media, Reclame & Communicatie, IT & Online, Industrie & Productie

  Lees verder
  Innovatie MKB
 • Meer informatie over ons participatiebeleid?

  Bel: 085 273 6177

  Lees verder
  Nederlandse MKB Participatiemaatschappij

Participatie Bel Impex

Bel Impex (sinds 1992) is een Nederlands snelgroeiende in- en exporteur van (exotisch) groente, fruit en specerijen. Een groot gedeelte van het assortiment wordt geleverd aan de grote Nederlandse supermarkten, onder de merknaam Belicious.

Bel Impex levert consequent kwalitatief hoogwaardige producten en waarborgt de kwaliteit over het gehele logistieke proces. Hierdoor heeft zij de laatste jaren een grote groei gerealiseerd, door te kunnen voldoen aan de behoefte van het veranderende/uitbreidende aanbod van de supermarkten en zodoende deze aan haar weten te binden als betrouwbare leverancier van het vaste vers assortiment.

Een verse blik op de toekomst

Bel Impex heeft een schaalbaar verdienmodel, is flexibel en weerbaar waardoor verdere groeistuipen kunnen worden opgevangen. Vanuit een maatschappelijk oogpunt is Bel Impex vooruitstrevend. Er wordt actief sociaal beleid wordt gevoerd in landen van product- herkomst zodat werknemers een verantwoorde werkomgeving hebben, een eerlijk loon ontvangen en een pensioen opbouwen. Hiermee is Bel Impex de eerste en enige initiatief nemer van het Social Compliance programma in Honduras. De Dominicaanse Republiek zal dit jaar nog worden toegevoeg.

De aankomende jaren zal Nederlandse MKB Participatiemaatschappij samen met haar netwerk en strategische partners de groei van Bel Impex verder begeleiden.

MKB Participatie
Participatie:Bel Impex B.V.
Sector: Groothandel (groente en fruit)
Participatiedatum:juni 2019
Website:www.belimpex.nl
Participatiestrategie:Buy and Build
Fonds:Nederlandse MKB Participatiemaatschappij III BV