Close

Bel voor meer informatie: 085 273 6177

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Nederlandse Participatiemaatschappij Aandelen

Beleggen in het MKB met sterke zekerheden


Nederlandse Participatiemaatschappij Aandelen BV investeert in 12 tot 16 MKB-ondernemingen met een spreiding over diverse sectoren.


Naast het aantrekkelijk rendement biedt Nederlandse Participatiemaatschappij Aandelen BV haar aandeelhouders aanvullende zekerheden. U vindt meer informatie over het rendement en de zekerheden in het prospectus.

BELEGGEN IN MKB AANDELEN | 14.9% rendement 

 € 1.500.000 additioneel vermogen

Zekerheden van dit MKB participatiefonds

Pandrecht 

De MKB aandelen kennen
€ 1.500.000 aanvullend vermogen. Dit vermogen is achtergesteld op uw belegging.

€ 1.500.000

Nederlandse Participatiemaatschappij Aandelen BV biedt naast een aantrekkelijk rendement ook zekerheden. Beleggen in dit MKB participatiefonds biedt u:

Het aandelenbelang van het MKB participatiefonds is preferent op het aandelenbelang van de verkoper. Hierdoor wordt de dekkingsgraad van uw belegging aanzienlijk verhoogd.

De MKB aandelen kennen een dekking middels pandrecht op de belegging in de MKB-ondernemingen. 


Hierdoor hebben de gerealiseerde zekerheden waarde.

Preferentie 

Pakket B

 U bent vrijgesteld van emissiekosten.U ontvangt een eenmalige bonusuitkering van 3,25% over uw deelnamebedrag

U kunt in dit MKB aandelenfonds beleggen vanaf € 100.000 


Als u online inschrijft bent u vrijgesteld van emissiekosten 

(Na uw prospectus aanvraag krijgt u de mogelijkheid om online in te schrijven)


Bij een belegging vanaf € 150.000 ontvangt u een bonusuitkering


Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan over uw MKB aandelen pakket

Deelname vanaf

€ 250.000

Indien u online inschrijft bent u vrijgesteld van (2%) emissiekosten.


(Na uw prospectus aanvraag kunt u online inschrijven)

Beleg in MKB aandelen en ontvang direct uw bonusuitkering

Pakket A

Pakket D

Deelname vanaf
€ 100.000

Indien u online inschrijft bent u vrijgesteld van (2%) emissiekosten.


U ontvangt een eenmalige bonusuitkering van 1,5% over uw deelnamebedrag

 U bent vrijgesteld van emissiekosten.U ontvangt een eenmalige bonusuitkering van 2,25% over uw deelnamebedrag

Deelname vanaf

€ 150.000

Pakket C

Deelname vanaf

€ 200.000

Beleg gespreid in 12 tot 16 MKB-ondernemingen 

Middels dit MKB participatiefonds belegt u in een gespreide portefeuille van 12 tot 16 MKB-ondernemingen. Hiermee bereikt u met uw belegging een sectorbrede spreiding. Het totaal beoogde belegd volume van de MKB portefeuille bedraagt € 40.000.000.

Dit MKB participatiefonds is gericht op het verstrekken van groeikapitaal aan het MKB. Groeikapitaal is gericht op meer gevestigde bedrijven met uitbreidingsplannen. 


Samen met de ondernemers en onze beleggers wordt er gewerkt aan een stabiele onderneming die haar volledige groeimogelijkheden kan benutten. Naast kapitaal verstrekt het MKB participatiefonds tevens kennis aan de MKB-ondernemers.  


Onze huidige participaties kunnen dit onderschrijven.

Recent gerealiseerde participaties

specialistische kunststoffabrikant

Online warehouse

Cleantech

Marant is gespecialiseerd in fabricage van kunststof tanks, apparaten en leidingwerk voor industriële toepassingen. Marant staat al 40 jaar bekend om slimme technische oplossingen van hoge kwaliteit.


De onderneming loopt voorop bij het toepassen van geleide kunststoffen.

The Retro Family is het grootste online warenhuis in Nederland van retro-producten en daarin marktleider.


De laatste 3 jaar is de omzet jaarlijks verdubbeld en is The Retro Family klaar voor uitbreiding in Europa. 

Pielkenrood is wereldwijd actief in de olie- en gassector, afvalwaterzuivering en drinkwaterzuivering. 


Deze MKB-onderneming heeft een rijke historie en vindt zijn oorsprong in 1895 toen Jacob Pielkenrood de stalen oliedrum uitvond.


De onderneming is voorloper op het gebied van cleantech oplossingen.

Beleggen in een gespreide MKB Portefeuille middels groeikapitaal

Piet Heinkade 55

1019 GM AMSTERDAM

Tel: 085 273 6177

E-mail: info@mkbpartmij.nl


Voor een afspraak bent u altijd welkom. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.Meer informatie over het beleggen in MKB aandelen?

Meer informatie over beleggen

Door te beleggen in het aandelenfonds spreidt u uw beleggingsportefeuille over 12 tot 16 MKB-ondernemingen. U kunt een aantrekkelijk jaarlijks rendement verwachten. Het geprognosticeerde rendement vanuit onze MKB aandelen staat op 14,9% op jaarbasis. De verwachte looptijd van de aandelen is 7,5 jaar en verhandelbaarheid van de aandelen is mogelijk.


Naast het aantrekkelijke rendement, kennen de MKB aandelen van Nederlandse Participatiemaatschappij Aandelen B.V. aanvullende zekerheden.


De dekkingsgraad van uw belegging wordt aanzienlijk verhoogd doordat het aandelenbelang van het MKB participatiefonds preferent is op het aandelenbelang van de verkoper. Dit betekent dat het 50% aandelenbelang waarin het fonds zal beleggen, gedekt wordt door de totale waarde (100%) van de MKB-onderneming. Tevens ontvangt het Fonds een dekking middels een eerste pandrecht op de belegging in de betreffende MKB-onderneming.


Om direct meer informatie te verkrijgen over beleggen in aandelen bij Nederlandse MKB Participatiemaatschappij kunt u een afspraak maken met een van onze adviseurs. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Voor een overzicht van de aanvullende zekerheden en het rendement van de MKB aandelen kunt u het prospectus aanvragen.

Door te beleggen in MKB aandelen, financiert u als investeerder de realisatie van uitbreidingsplannen en innovatie bij participerende MKB-ondernemingen. MKB-ondernemingen zijn steeds vaker op zoek naar alternatieve financieringsmethoden. Veelal is de bank bereid om kapitaal aan de MKB-onderneming te verstrekken, onder voorwaarde dat een Participatiemaatschappij instapt.

Nederlandse Participatiemaatschappij Aandelen B.V. spreidt haar investeringen over 12 tot 16 gevestigde MKB-ondernemingen in diverse sectoren. Beleggen in MKB-aandelen biedt u daarom een gezonde spreiding binnen uw beleggingsportefeuille.

Groeikapitaal is gericht op meer gevestigde bedrijven met uitbreidingsplannen. Het gaat hier in de regel om het nemen van een aandelenbelang in de MKB-onderneming.

Beleggen in MKB aandelen

Beleggen bij Nederlandse Participatiemaatschappij Aandelen B.V. biedt u aan aantrekkelijk rendement. Vraag direct het prospectus aan om inzicht te verkrijgen in de werking van de beleggingsfondsen en de verwachte rendementen. Klik hier

Voor meer informatie kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 273 6177, of een mail sturen naar info@mkbpartmij.nl

© Nederlandse Participatiemaatschappij Aandelen BV 2018