Wat is Doe Maar Duurzaam?

Zaterdag 7 november jl. besteedde het RTLZ programma DOE MAAR DUURZAAM aandacht aan Busy Machines. Doe maar Duurzaam is hét televisieprogramma waarin diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidbranche aan bod komen. Bedrijven krijgen in Doe Maar Duurzaam de kans om hun duurzame product of dienst op informatieve wijze te presenteren.

Busy Machines is sinds april 2019 onderdeel van de NMP portefeuille. De onderneming groeit momenteel sterk en heeft veel klanten uit de medische en educatieve sector. Daarnaast biedt Busy Machines antwoord op de groeiende vraag naar het efficiënt en CO2 neutraal inrichten van ondernemen.

Over Nederlandse MKB Participatiemaatschappij

Nederlandse MKB Participatiemaatschappij (NMP) is een in Amsterdam gevestigde private equity partij. NMP hanteert de Smart Equity strategie. Hierbij ligt de acquisitie focus op ondernemingen in snelgroeiende en non cyclische sectoren. De acquisities worden zonder tussenkomst van een bank gefinancierd, waardoor ondernemingen meer ruimte krijgen voor het investeren in groei en innovatie. NMP voert een proactief management met behulp van slimme data systemen en ESG richtlijnen.

Meer informatie over ons ESG beleid:

KLIK HIER